Kerja Dari Rumah itu Mudah

Friday, September 16, 2016 0 Comments A+ a-


Selamat hari Malaysia...
Semoga harii ni anda semua diberikan kesihatan yang baik..dimurahkan rezeki yang melimpah ruah...bertambah hansome..bertambah comel...bertambah ayu...ameen..

So, sementara tu..nak citer² skit mudah nya berniaga dari rumah... Tanpa modal... Tanpa perlu simpan stok... sambil masak...dalam keta....sambil tunggu anak depan sekolah... tengah nyusu anak... pon bisness blh jalan..boleh kata di mana shj anda berada...

Waktu memula b kenal shaklee dulu...susah tak susah jgak tapi skali pun b x pernah order .smua b harapkan kak Jamie Arisa yang buat kan..sbb order by email...

Awal tahun 2013 kalau tak silap...da 100% guna sistem web ni...semuanya di hujung jari...

Sebab tu b kata tak de modal pon boleh buat...atas nak atau tidak sahaja..

Ramai pelajar² universiti yang buat...suri² rumah...kawan² staffnurse, doctor, engineer dll...

Daftar keahlian untuk mendapatkan no id...
Ada yang tanya ala mu da ahli..bg je la no ahli kan senang...

Pernah tak korang terfikir... kawan aku ni sanggup masuk ahli untuk dapatkan harga yang lagi murah..tetapi aku nak harga murah tumpang dia punya je???

Kalau tak..ignore je...😂

Pastu memang masuk ahli wajib buat bisness ke?? Ouh tidak sama sekali..ahli tuk dapat harga ahli..untuk senanh buat order dll..

Contoh..macam b di Kuala Terengganu...kita tak der Branch...Branch terdekat di KB...so cam ne b nak pos barang cust kalau kata tak perlu simpan stock???

Sistem dia macam dropship...

Log in id kat web s2u

Masuk detail kita atau customer...

Add to cart apa yang d order submit n pay...

Biasanya kalau kawasan bandar macam b ni...

Pagi ni buat order..esok dah sampai..kita tggu je delam umah sambil layan FB ke makan popcorn ke...

Bunyi pon pon...Abg Gdex anto Shaklee...

Senang ke Mudah???

Ada juga yang b buat pengeposan sendiri...contoh y memang stock in hand..nak COD or Pos...kalau pos..biasanya b x g jugak ke pejabat pos..sebab nye memang b dah under kontrak ngan pos laju..consiment smua da ada tcetak detail kita..just isi detail cust..sms abg posmen..tggal je barang kat tangga ke mana² depa collect...

Kalau COD pon 24hour b anto area Kuala Terengganu la..sbb kerja kami x de cuti..open 24/7 gtu..





Semuanya di hujung jari...

Best kan?

Sesambil je pon paling kurang tambah pendapatan...tak banyak sikit..kalau makan sendiri pun untung² dapat bonus...

Nikmat apa lagi yang ingin kamu dustakan??

Ini baru namanya bukak FB buat duit...bukan bukak FB tenglk org upload gambar p situ sini..cakap dia tu riak (jelous sbnrnya tak dapat pergi) sepatutnya ambil inisiatif..kalau dia housewife boleh bawak suami dia makan angin..aku pon boleh daaaa.... positip...positip...positip...takde benda dtg ke mulut tanpa di suap...

Jangan pandang housewife skrg tau duk umah selpie, main hp je tau...rugi n melalaikan...kurang² boleh tambah pendapatan tak banyak sikit..tp tak kan nak sikit kan..kurang² nak bnyak la...30k...ops ni bonus Master ni paling kurang aminnn

Di mana ada kemahuan di situ ada jalan..menyesal tak mula dari mula² sign up as ahli dlu..sbb pikir dlu..nak makan sndirik je..😂

Sape² yang teringin buat duit sampingan...boleh hubungi ebby atau boleh terus join sekarang dengan menekan butang JOIN NOW di bawah





Khas buat student, housewife, ibu tinggal yang ada hp...ada internet...ada fb...ada ig...

I guide, u decide 😉