Perubahan Selepas....

Friday, December 02, 2016 2 Comments A+ a-

Setiap orang...ada BIG WHY bila melakukan sesuatu..
Percayalah...tanpa BIG WHY anda x kan ke mana...

>Ni gambar hiasan je tau..<
Yang rajin membaca silalah membaca...yang x mo membaca tu terpulanglah...saya tak rugi apa² cumanya ni mmg post panjang n mgkin sy akan melalut...
BIG WHY saya memula sy buat shaklee...atas sebab anak²...eh ada kaitan ke..yup..kalau kita susah...kita nak puaskan hati anak² camne..sedangkan hutang pon ssh nak byar kan???
Ok tapi acaner apa perubahan yang ketara sejak sy kenal shaklee ni...
1- Saya lebih dekat dengan Yang Maha Pencipta (Allah SWT)
2- Saya boleh turunkan berat badan sy melebihi 40kg+
3- Anak² kurang dah sakit²
5- Diri sendiri tak de dah serangan gastrik
6- Hidup lebih tenang sbb kita buat bukan semata² sbb duit...tapi..more nak membantu...
7- musim minyak naik ni...masih mampu bertenang...
8- paling ketara....mampu bergaji hari²...bukan sebulan sekali...
So, macam ramai yang cakap kau boleh lah...eh engkay pon blh...bila kita kata nak...kita mest boleh buat..dan kita kena buat..
Kalau tak nak...duduk diam² sudah..jangan bising..jangan jugak mengutuk orang...
Ada yang cakap..ala kalau smua blh selesai ngan #shaklee buat apa wujudnya hospital?
Eh tau tak apa bezanya nya vitamin & ubat..
Dan tau apa bezanya awak & semut...
Awak ni MALAS...semut RAJIN... chia chia chia...
Meh saya suap skit...
Vitamin - Pelengkap
Ubat - Melegakan..
Bukan kata nak pomot pomot pomot kata itu ini..kita bg testimoni sbb pgguna sndiri bg diknon...
Eh produk lama..syarikat kukuh...income infinity...ada landmark study lagi...
So, apa nak kata lagi???

2 comments

Write comments
December 2, 2016 at 12:19 PM delete

bila ada big why, baru kita berani nak atur langkah dan tak mengalah lagik.. kan ? hee~

Reply
avatar