23 Resepi Sedap dan Mudah ESP Shaklee

Sunday, December 04, 2016 3 Comments A+ a-




Assalammualaikum semua 😊 Sebab ebby dah jatuh cinta ngan ESP Shaklee, kiranya produk HOT Shaklee ni kan? so, ebby nak bantu uols yang tak suka minum soya dan juga susu (ebby lah tu!) dulu la, sekarang ni menjadi penggemar setia ESP & Fresh Milk 😉

Makan ESP, Minum ESP, Masker ESP, Tidur ESP, Mandi ESP, Tido Peluk Tong ESP tu ha pastu Mimpi ESP sama 😀! Ceritanya bulan Mac 2016, masa tu Promotion Buy 6 Free 1, ebby beli kengkonon nak jual sbb tau kalau minum 1 tong tu berbulan-bulan amik masa nak abiskan. Tapi macam kena sumpah lak, minum smpai 2-3 tong sebulan berlumba-lumpa ngan encik suami ku yang hensem.

Yang mana duk terbayang-bayang apalah rasa ESP shaklee ni, korang tak yah sibuk duk bayang-bayang yang tak boleh telan bagai lah sebab sesungguhnya ESP ni banyak resepi dan semestinya sedap gila sebenarnya bila di explore. Perlu diingatkan korang jugak jangan lah membayangkan y ESP ni macam SOYA pasar malam mahupun SOYA kotak yang berlambak-lambak di pasaran tu yeah sbb jauh langit dengan bumi tau.

ESP Shaklee tiada bahan pewarna, tiada bahan perasa, tiada gula tambahan dan tiada pengawet maknanya, ianya 100% semula jadi dan Non-GMO Soy!

Ok buat korang-korang yang takut sangat tak boleh telan tu, nah ebby bagi resepinya di sini... bukan 1 @ 2 tetapi 23 resepi yang superb mabeles...

Image may contain: drink
ESP + SIRAP BANDUNG

No automatic alt text available.
ESP + AIR KOSONG

No automatic alt text available.
ESP + HORLICK

No automatic alt text available.
ESP + NESTLE BLISS

No automatic alt text available.
ESP + NESVITA

No automatic alt text available.
ESP + SUSU

No automatic alt text available.
ESP + MADU

No automatic alt text available.
ESP + KISMIS + BADAM

Image may contain: food
ESP + KISMIS + BADAM + MADU

No automatic alt text available.
ESP + BADAM + MADU
No automatic alt text available.
ESP + OAT + MADU

No automatic alt text available.
ESP + OAT + KURMA + MADU

No automatic alt text available.
ESP + KURMA + OAT

No automatic alt text available.
ESP + KURMA + MADU

No automatic alt text available.
ESP + SUSU + AIS KIUB

No automatic alt text available.
ESP + MILO SEJUK

Image may contain: drink
ESP + RIBENA
No automatic alt text available.
ESP + TWISTER

No automatic alt text available.
ESP + PERFOMANCE DRINK
No automatic alt text available.
MIGHTY 3 GEMS
No automatic alt text available.
ESP + COCOA POWDER
Image may contain: food
ESP + JUS BUAH

Image may contain: food
ESP + MADU + AVOCADO



Tapi INGAT ada 3 PANTANG LARANG terbesar untuk anda semasa membancuh ESP
  1. Jangan membancuh ESP dengan AIR PANAS / AIR SUAM. MESTI menggunakan AIR SEJUK / SUHU BILIK
  2. Jangan membancuh ESP dengan TEH / KOPI
  3. Jangan membancuh ESP dengan minuman berkabornat!
Selagi tidak melanggar pantang larang tersebut, anda bebas mencuba resepi ESP dengan apa sekalipun kerana ESP sangat best! termasuk boleh membuat smootie...ops tak de pulak resepi smootie di atas...

Nanti ebby kongsikan resepi-resepi ESP Smootie pulak ya!

Selamat mencuba!

eh sebelum terlupa, korang tau tak macam mana nak dapatkan ESP ni? kalau tak tau, boleh hubungi EBBY - 012-956.9686 @ email : ebby.shaklee@gmail.com @ boleh membuat belian atas talian dengan menekan butang INI

3 comments

Write comments
January 5, 2017 at 9:31 PM delete

Thnks resepi ebby....sy nak cuba esp +madu.....

Reply
avatar
January 5, 2017 at 9:31 PM delete

Thnks resepi ebby....sy nak cuba esp +madu.....

Reply
avatar