Pengedar Shaklee di Terengganu

Sunday, November 26, 2017 2 Comments A+ a-



Anda sedang mencari Pengedar Shaklee di Terengganu dengan harga istimewa dan tawaran menarik serta menyediakan khidmat nasihat secara percuma? Sila save no telefon ni : 012-9569686. Ebby merupakan Pengedar Shaklee di Kuala Terengganu yang sentiasa bersedia untuk membuat delivery vitamin Shaklee terus ke muka pintu anda. Setiap hari!




Selalunya kalau order online, kena tunggu abang Pos Laju atau Gdex hantar ke rumah. Selagi barang tak sampai, selagi itulah kita jadi penunggu rumah, nak keluar pun tak boleh kan? Kalau terlepas, nak kena pergi collect sendiri pulak. Apa gunanya bayar kos penghantaran kalau nak kena pergi ambil sendiri, ye tak?


Kalau anda order dengan Ebby, InsyaALLAH order hari ni, hari ni jugak terus dapat KECUALI kalau saya kehabisan stok atau berada di luar kawasan. Ebby memang Pengedar Shaklee di Terengganu yang sangat wanted. Boleh dikatakan setiap hari ada delivery. Jadi stok kat rumah sekejap je habis. Tapi jangan risau, saya akan restok barang setiap hari, jadi kalau tak dapat buat delivery malam ni, Ebby akan hantar keesokkan harinya. Mudah je kan?




Untuk delivery di Kawasan Kuala Terengganu & persekitarannya, Ebby cuma caj RM10 sahaja untuk kos minyak, masa & tenaga yang saya keluarkan. Kalau anda nak datang ambil di rumah pun boleh. Boleh whatsapp saya untuk lebih detail. Senang je nak cari.





Kalau anda takde di rumah waktu siang, takde masalah. Kita bincang waktu nya. Mungkin boleh hantar waktu malam (8-10pm sahaja) ataupun semasa hujung minggu.


Jadi, jika anda penduduk sekitar Kuala Terengganu, semestinya Ebby adalah Pengedar Shaklee di Kuala Terengganu pilihan anda. Tak payah susah-susah dah cari pengedar lain. Oh ya, jika anda memang pengguna tegar shaklee, alang-alang baik mendaftar untuk menjadi ahli terus.


Jangan Lupa Hubungi Ebby tau!



2 comments

Write comments