ABOUT

Saturday, April 14, 2018 4 Comments A+ a-

Saya Ebby pengedar sah Shaklee seluruh Malaysia. Hampir 8 tahun saya menggunakan produk Shaklee  iaitu membeli dengan seorang kenalan di facebook. Set pertama saya ialah set budget menyusu dan diet, saya amat berpuas hati dengan hasilnya. Saya mula menjadi ahli pada tahun 2012(akhir tahun) atas alasan untuk kegunaan sendiri. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Apa yang penting bagi saya adalah pengguna yang sangat berpuas hati dan gembira. Oleh sebab itu juga, saya melebihkan kepuasan pengguna daripada yang lain dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat dan padat.

Saya juga telah menceburi bidang ini selamanya. Oleh itu, anda tidak perlu risau tentang kehilangan saya secara tiba-tiba Saya berusaha memberikan konsultansi terbaik untuk anda.

Sekiranya anda berminat mengenali saya dengan lebih mendalam. Anda boleh berjalan-jalan ke blog ini atau menambah rakan saya di SINI juga boleh follow saya di Instagram di SINI. Sebarang pertanyaan boleh email saya ke ebby.shaklee@gmail.com.

Ebby & Mizy 
SID : 919801
012-956-9686 / 019-953.3356


Sebelum terlupa, selamat datang ke blog saya dan terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Nama saya Noor Fatihah Mohammad, nama gelaran saya ebby dan saya merupakan WAHM (surirumah bergaji).

Mahu menjadi salah sorang bisness partner saya? (Bekerja 'dengan saya' bukan bekerja untuk kepentingan saya)


Anda boleh menjadi sebahagian dari family member kami di B'Rich Team dengan bermodal kan RM79.50 sahaja. Anda hanya perlu MENDAFTAR dengan kami dan kami akan mengajar dari zero to hero. Kami juga menyediakan tempat dan group bimbingan secara berkumpulan dan personal. 


Oppps, tahu tak menjadi ahli Shaklee bukan hanya untuk menjadi pengedar tetapi, sekiranya anda seorang pengguna jenama supplement hebat ini anda masih boleh berdaftar sebagai pengguna untuk mendapatkan keistimewaan sebagai ahli. wow bukan?


Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya!

4 comments

Write comments
noraizah
AUTHOR
September 9, 2016 at 4:43 PM delete

Assalamualaikum ebby , salam ukhwah :)

Reply
avatar
September 10, 2016 at 10:48 PM delete

salam kak :) selamat berkenalan :P

Reply
avatar
ummu aisya
AUTHOR
November 3, 2016 at 10:48 PM delete

salam ebby.. cantiklah.. :)

Reply
avatar